Şanlıurfa-Suriye sınırında göçmen kaçakçılığına 15 tutuklama

Şanlıurfa'nın Suriye sınırındaki Ceylanpınar ilçesinde, göçmen kaçakçılığına yönelik operasyonda gözaltına alınan 19 şüpheliden 15'i tutuklandı.

28 Aralık 2023 Perşembe 12:48
Şanlıurfa-Suriye sınırında göçmen kaçakçılığına 15 tutuklama

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti ile mücadele kapsamında Ceylanpınar ilçesinde çalışma başlattı. Ekipler, sınır hattında termal kameralarla yapılan çalışmada, Suriye'den Türkiye'ye kaçak yollarla girmeye çalışan 129 kaçak göçmen ile 19 organizatörü yakaladı. Kaçak göçmenler sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü ekiplerine teslim edilirken, gözaltına alınan ve jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 19 şüpheliden 15'i tutuklandı, 4'ü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

(DHA)

Son Güncelleme: 28.12.2023 13:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.