Sosyal Güvenlik Haftası Sebebiyle Vali Karadeniz'e Ziyaret

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü V. Buket İnce, İl Müdür Yardımcıları İsmail Aktaş ve Kenan Erkol, Şehzadeler Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Özkan Çemek ve Mali Hizmetler Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Aylin Işık’tan oluşan heyet Sosyal Güvenlik Haftası Sebebiyle Vali Yaşar Karadeniz’i makamında ziyaret etti.

16 Mayıs 2022 Pazartesi 19:18
Sosyal Güvenlik Haftası Sebebiyle Vali Karadeniz'e Ziyaret

Heyet, ziyarette Sosyal Güvenlik Kurumunun çalışmaları, faaliyetleri ve hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında Vali Karadeniz’e bilgi verdi.

Sosyal güvenlik teşkilatının insanlarımızın geleceği ve huzuru konusunda toplumun her kesimine dokunarak önemli bir görevi yerine getirdiğini ifade eden Vali Karadeniz, ziyareti sebebiyle Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü V. İnce ve beraberindeki heyete teşekkür ederek Sosyal Güvenlik Haftasını kutladı.

Son Güncelleme: 16.05.2022 19:22
Anahtar Kelimeler:
SgkVali Yaşar Karadeniz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176