Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nun olduğu sokağa Atatürk, Fahreddin Paşa görselleri ve Türk bayrakları asıldı

Beşiktaş Belediyesi ekipleri Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'nun yer alan Akasya sokağına Atatürk ve Fahreddin Paşa'nın görsellerini astı. Sokak Türk bayraklarıyla donatıldı. Fahreddin Paşa'nın görselinin üzerinde 'Çöl Kaplanı Medine Kahramanı' yazısı dikkat çekti.

30 Aralık 2023 Cumartesi 12:31
Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nun olduğu sokağa Atatürk, Fahreddin Paşa görselleri ve Türk bayrakları asıldı

Beşiktaş Belediyesi, dün akşam yaşanan Süper Kupa krizinden sonra Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'nun yer alan Akasya sokağının adını meclis kararıyla Fahreddin Paşa Sokağı olarak değiştirme kararı almıştı. Ocak ayında gerçekleşecek ilk meclis toplantısında sokağın adının değişeceğini söyleyen Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın kararı açıklamasından sonra, belediye ekipleri gece saatlerinde sokağı Atatürk ve Fahreddin Paşa'nın görsellerini asarak Türk bayraklarıyla donattı. 

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, fotoğrafları sosyal medya hesabından 'Günaydın Beşiktaş' notuyla paylaştı.

(DHA)
 

Son Güncelleme: 30.12.2023 14:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.