AK Parti'li başkanın da hayatını kaybettiği 'makas' kazasında ölen 2 kişi toprağa verildi

2 otomobilin çarpıştığı, AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu (25), Tolgahan Topuz (22) ve Nuhcan Çevik’in (22) hayatını kaybettiği kazada ağır yaralanan Ertuğrul Sağlam’ın (26) durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Tolgahan Topuz ve Nuhcan Çevik de Çarşamba ilçesinde toprağa verildi.

04 Aralık 2023 Pazartesi 13:32
AK Parti'li başkanın da hayatını kaybettiği 'makas' kazasında ölen 2 kişi toprağa verildi

Kaza, 2 Aralık akşam saatlerinde Çarşamba ilçesi Dikbıyık mevkisinde meydana geldi. Nişan merasimine giden Tolgahan Topuz yönetimindeki 55 AGU 319 plakalı otomobil, iddiaya göre makas attığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybedip, karşı şeritte Ankara'dan yola çıkıp Artvin'e giden AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu yönetimindeki 06 DKU 378 plakalı otomobile çarptı. Kazada 2 sürücü, Nuhcan Çevik ve Ertuğrul Sağlam, ağır yaralandı. İhbarla bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. İslamoğlu ile Topuz, kurtarılamadı. Nuhcan Çevik de dün sabah yaşamını yitirdi.
Doğukan İslamoğlu'nun cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından memleketi Artvin’de toprağa verildi. Tolgahan Topuz ve Nuhcan Çevik’in cenazesi ise Çarşamba ilçesi Ordubaşı Mahallesi’ndeki aile kabristanlığına defnedildi. Sağlam’ın genel durumunun iyiye gittiği, aldığı darbeden dolayı gözünden ameliyat edildiği öğrenildi. (DHA)

Son Güncelleme: 04.12.2023 14:02
Anahtar Kelimeler:
Trafik KazasıAk Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.