Çadırda kalan aile karbonmonoksitten zehirlendi

Isparta'nın Gelendost ilçesinde kaldıkları çadırda, tenekede yaktıkları odundan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen mevsimlik işçi aileden 4'ü çocuk, 6 kişi hastaneye kaldırıldı.

05 Ekim 2023 Perşembe 14:07
Çadırda kalan aile karbonmonoksitten zehirlendi

Olay, saat 06.00 sıralarında, Gelendost ilçesi Hacılar köyünde meydana geldi. Mevsimlik işçi olarak çalışan Suriye uyruklu M.I. (42), F.C.M. (38), O.I. (17), S.I. (15), S.I. (13) ve C.I. (7), kaldıkları çadırda tenekede yaktıkları ateşten sızan gazdan zehirlendi. Olayı fark edenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansa alınıp Gelendost Devlet Hastanesi'ne götürülen S.I., O.U., M.I. daha sonra Isparta Şehir Hastanesi'ne, C.I., S.I., F.C.M. ise Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürülüp tedaviye alındı. Karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlenen 6 kişinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

(DHA)

Son Güncelleme: 05.10.2023 14:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.