Eğlence mekanlarına baskın; kayıt dışı çalıştırılan 16 Suriyeli kadın yakalandı

Şanlıurfa'da, 200 polisin katılımıyla düzenlenen huzur operasyonunda denetlenen eğlence mekanlarında konsomatris olarak çalıştırılan, kayıt dışı ve sigortasız Suriye uyruklu 16 kadın gözaltına alındı.

17 Şubat 2024 Cumartesi 16:08
Eğlence mekanlarına baskın; kayıt dışı çalıştırılan 16 Suriyeli kadın yakalandı

Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Güven Timleri, Önleyici Hizmetler ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinden oluşan 200 polis ile huzur operasyonu düzenlendi. Ekipler, kentteki eğlence mekanlarına yönelik yaptığı denetimde; kayıt dışı ve sigortasız olarak konsomatris olarak çalıştırılan 16 kadın yakalandı. Huzur operasyonunda gözaltına alınan Suriye uyruklu 16 kadın, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra savcılık kararıyla sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.
Öte yandan yapılan denetimlerde 4 işletmeye ise 6 bin 75 TL idari para cezası uygulandı. (DHA)

Anahtar Kelimeler:
SuriyeliKadın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.