Osmaniye'de aynı aileden ölen 4 kişi son yolculuklarına uğurlandı

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde akaryakıt tankeriyle çarpışan hafif ticari araçta hayatını kaybeden aynı aileden 4 kişi, toprağa verildi.

14 Ekim 2023 Cumartesi 15:04
Osmaniye'de aynı aileden ölen 4 kişi son yolculuklarına uğurlandı


Kaza, dün saat 18.30 sıralarında Bahçe- Nurdağı kara yolu Kızlaç mevkisinde meydana geldi. Ökkeş Ceylan yönetimindeki 07 BHE 526 hafif ticari araç, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 FV 7870 plakalı akaryakıt tankeriyle çarpıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Hafif ticari araç içerisindeki Rabia Ceylan (55), kızları Hüsne Ceylan (41), Merve Gülsoy (34) ile torunu Asmina Gülsoy'un (8) yaşamını yitirdiğini belirleyen sağlık ekipleri, kazada yaralanan sürücü Ceylan ile beraberindeki Ali Gülsoy ve Almina Gülsoy'u ise hastaneye kaldırdı.
Kazada yaşamını yitiren 4 kişinin cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından otopsi için morga kaldırıldı. Sabah saatlerinde yakınlarının teslim aldığı cenazeler, Osmaniye'nin Bahçe ilçesi ile Adana'ya götürüldü. Rabia ve Hüsne Ceylan, Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde, Merve Gülsoy ile kızı Asmina Gülsoy ise Adana'da gözyaşları arasında toprağa verildi. Yaralıların tedavisinin sürdüğü bildirildi. (DHA)

 

Son Güncelleme: 14.10.2023 15:39
Anahtar Kelimeler:
AileTrafik KazasıOsmaniye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.