Parke taşı ile hırsızlık! 40 paket sigara çaldı

Adana'da kaldırımdan söktüğü parke taşı ile kapısını kırıp, girdiği marketten 40 paket sigara çalan Mustafa Y. (28), yakalandı. Şüpheli, ifadesinde, "Sigaraların bir kısmını içtim. Kalanını da tanımadığım birine sattım" dedi.

27 Ekim 2023 Cuma 10:35
Parke taşı ile hırsızlık! 40 paket sigara çaldı

Olay, 22 Ekim saat 23.30 sıralarında Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Mustafa Y. (28), kaldırımdan söktüğü parke taşı ile bir zincir marketin otomatik kapısını kırıp, içeri girdi. Bir süre reyonların arasında dolaşan Mustafa Y., sigara dolabındaki 40 paket sigarayı çalıp, market poşetine doldurdu. Şüpheli, kırdığı kapıdan çıkarak uzaklaştı. Hırsızlık anları, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Sabah marketi açmak için gelen çalışanların ihbarıyla Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. 'Hırsızlık' suçundan çok sayıda kaydı olan Mustafa Y., Onur Mahallesi'ndeki evine yapılan baskında yakalandı. Emniyetteki ifadesinde, "Sigaraların bir kısmını içtim. Kalanını da tanımadığım birine sattım. Pişmanım" diyen Mustafa Y., adliyeye sevk edildi.

(DHA)

Son Güncelleme: 27.10.2023 10:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.