Pikniğe giden ailenin bulunduğu hafif ticari araç göle düştü: 7 yaralı

Tarsus ilçesinde piknik yapmak için mesire alanına giden ailenin içinde bulunduğu hafif ticari araç kontrolden çıkarak göle düştü. Kazada yaralanan 7 kişi hastaneye kaldırıldı.

20 Aralık 2023 Çarşamba 18:43
Pikniğe giden ailenin bulunduğu hafif ticari araç göle düştü: 7 yaralı

Mersin’in Tarsus ilçesinde piknik yapmak için mesire alanına giden ailenin içinde bulunduğu hafif ticari araç kontrolden çıkarak göle düştü. Kazada yaralanan 7 kişi hastaneye kaldırıldı.
Kaza, Berdan Baraj Göleti'ndeki mesire alanında meydana geldi. Piknik yapmaya giden ailenin içerisinde bulunduğu, plakası açıklanmayan hafif ticari araç, kontrolden çıkarak yol kenarındaki korkuluklara çarptıktan sonra göle düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçtan çıkarılan, 4'ü çocuk, 2'si kadın 7 yaralı, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (DHA)

Son Güncelleme: 21.12.2023 01:05
Anahtar Kelimeler:
Trafik KazasıTARSUM
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.