Refüje çarpan cipe, hafif ticari araç çarptı; akraba 2 sürücü yaralandı

Otoyolda dönüşü kaçırmamak için sürücüsü ani manevra yapınca refüje çarpan cipe, arkadan gelen hafif ticari araç çarptı. Kazada, akraba 2 sürücü yaralandı.

28 Eylül 2023 Perşembe 17:11
Refüje çarpan cipe, hafif ticari araç çarptı; akraba 2 sürücü yaralandı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde otoyolda dönüşü kaçırmamak için sürücüsü ani manevra yapınca refüje çarpan cipe, arkadan gelen hafif ticari araç çarptı. Kazada, akraba 2 sürücü yaralandı.
Kaza, öğle saatlerinde Kuzey Marmara Otoyolu'nun Akyazı sapağı mevkisinde meydana geldi. İstanbul yönüne giden plakası öğrenilemeyen cipin sürücüsü A.Ş., kavşağı kaçırmamak için ani manevra yapınca refüje çarptı. Bu sırada arkadan gelen akrabalarının içinde bulunduğu E.Y. yönetimindeki 19 UE 836 plakalı hafif ticari araç da cipe çarptı. Kazada, araç sürücüleri yaralandı. Yaralılar, çağırılan sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların, hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. (DHA)

Son Güncelleme: 28.09.2023 21:00
Anahtar Kelimeler:
CipRefüj
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176