Takla atan otomobildeki köpek, sahiplerinin yanından ayrılmadı

Aksaray'da refüje çarpıp takla atan otomobildeki Hatice Altınparmak (83) yaşamını yitirdi, oğlu sürücü Murat Altınparmak (51) ise yaralandı. Ailenin köpeği, araçta sıkışan anne ve oğlunun çıkarılması sırasında yanından ayrılmadı.

23 Kasım 2023 Perşembe 14:27
Takla atan otomobildeki köpek, sahiplerinin yanından ayrılmadı

Kaza, saat 08.00 sıralarında Aksaray- Konya kara yolu cezaevi kavşağında meydana geldi. Murat Altınparmak’ın kontrolünü yitirdiği 35 ERE 58 plakalı otomobil, refüje çarpıp takla attı. Sürücü Murat Altınparmak ve annesi Hatice Altınparmak araçta sıkıştı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, anne ve oğlunu 20 dakikalık çalışmayla araçtan çıkardı. Kurtarma çalışmaları sırasında araçta bulunan ailenin köpeği, sahiplerinin yanından ayrılmadı. İtfaiye ekipleri, 112 ekiplerinin rahat çalışma yapabilmesi için köpeği uzaklaştırdı. Araçtaki kedi ile köpek itfaiye ekiplerince barınağa götürüldü.
Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan Hatice Altınparmak doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. (DHA)

Son Güncelleme: 23.11.2023 15:21
Anahtar Kelimeler:
Trafik KazasıKöpek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176