AK Parti'den üye seferberliği

Mayıs 2022 Yargıtay verilerine göre Türkiye genelinde 11 Milyon 40 Bin 139 Üyesi olan Ak Parti yaklaşan seçimler öncesi uzun zamandır devam eden saha çalışmalarını arttırıyor. 

19 Aralık 2022 Pazartesi 13:32
AK Parti'den üye seferberliği

Dünyanın en çok üye sayısına sahip olan partilerinden birisi olan Ak Parti daha fazla vatandaşa ulaşmaya çalışıyor. 
Manisa’da yoğun bir şekilde çalışmalara devam ettiklerini belirten İl Başkanı Salih Hızlı “ Türkiye Yüz Yılını hep beraber inşa edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın açıkladığı Türkiye Yüz Yılı Vizyonunu daha çok insanımıza anlatmak ve onlarla el ele yürek yüreğe çoğalarak hep beraber yürümek istiyoruz. Ak Partiye üye olmak bir siyasi Partiye üye olmaktan ziyadedir. Kutlu bir yolda yoldaş olmak, bir büyük yürüyüşte yer almak, bir davada nefer olmak demektir. Ak Partililer bu ülkenin dününde bu gününde ve yarınında imzası olanlardır. Biz hep beraber Türkiye’yiz hep beraber büyüyeceğiz büyük Türkiye’yi hep beraber inşa edeceğiz. Memleketini dert edinen herkesle hep birlikte yürüyeceğiz, büyüyeceğiz. 
www.akpartimanisaüyelik.com sitesi üzerinden ön kayıt yaptıran tüm kardeşlerimizle bire bir irtibata geçip üye kayıtlarını yapacağız.” diye açıklamada bulundu.

Son Güncelleme: 19.12.2022 13:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176