Bodrum FK evindeki seriyi sürdürmek istiyor

Bodrumspor, cumartesi günü konuk edeceği Adanaspor karşısında galip gelerek iç sahadaki başarılı çizgisini korumak istiyor.

22 Kasım 2023 Çarşamba 12:28
Bodrum FK evindeki seriyi sürdürmek istiyor

1'inci Lig'de deplasmanda puan kayıpları yaşamasına rağmen evinde 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik alan yeşil-beyazlılar, Adanaspor'u da dize getirmesi halinde evinde 5'te 5 yapacak. Bodrum temsilcisinde cezalı Üzeyir ve kaleci Sousa ile sezonu kapatan Eren forma giyemeyecek. Tedavileri süren Cenk, Omar ve Pedro'nun durumları maç günü netlik kazanacak. Ligde 21 puanla 5'inci sırada yer alan yeşil-beyazlı ekip, 12 puanı bulunan 13'üncü sıradaki Adanaspor'u yenerek ilk 7'deki yerini korumayı hedefliyor.

TAŞDEMİR: EKSİKLERİN YERİNİ DOLDURABİLECEK ARKADAŞLARIMIZ VAR

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir lige verilen milli arayı iyi değerlendirdiklerini söyleyerek, "Eksiğimiz çok ama dönem dönem bunlar olacaktır. Kadromuz 25 kişi, eksiklerin yerini doldurabilecek arkadaşlarımız var. Maç eksiği olan oyuncuların hata yapma oranı yüksek olabilir ama biz de onlara göğüs gereceğiz. İyi olmaları için elimizden geleni yapacağız" dedi.
Teknik direktör değişikliğine giden Adanaspor'un son 2 maçını kaybetmesine rağmen iyi bir oyun sergilediğini ifade eden İsmet Taşdemir, "Zor ve iyi bir rakiple karşılaşacağız. Biz oyun odaklı futbolumuzu bu maçta da sürdürmeye çalışacağız" diye konuştu.

KALECİ BAHRİ CAN GÖREVE HAZIR

Bodrum FK'da cezalı Sousa'nın yokluğunda eldivenleri devralması beklenen kaleci Bahri Can Tosun, "Maça iyi hazırlandık. Milli takım arasına iyi girdik. Çalışmalara devam ediyoruz. Güzel işler yapacağımı düşünüyorum. Bu maçta kaleyi ben koruyacağım ve çok heyecanlıyım. Güzel bir maç olacak. Adanaspor iyi bir takım ve bizi zorlayacağını düşünüyorum ama elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

(DHA)

Son Güncelleme: 22.11.2023 12:42
Anahtar Kelimeler:
AdanasporBodrumspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176