Denizlispor'da Bekir Turaç parlıyor

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta 6 maçlık yenilgi serisine 68 Aksaray Belediyespor'u deplasmanda 1-0 yenerek son veren Denizlispor'da attığı şık frikik golüyle takımına aylar sonra galibiyeti getiren isim olan Bekir Turaç Böke bu sezon performansıyla yeşil-kırmızılıların skor yükünü çekiyor. Denizlispor'a 2021-22 sezonunun başında transfer olup çoğu maçta yedek kalan 24 yaşındaki forvet geçen 2 yılda 1'inci Lig'de 49 maçta süre alarak 5 gol atabildi. 

05 Aralık 2023 Salı 11:38
Denizlispor'da Bekir Turaç parlıyor

Transfer yasaklısı yeşil-siyahlılarda takım küme düştükten sonra birçok futbolcu ayrılırken kalmayı seçen Bekir Turaç, bu sezon ise 2'nci Lig'de ilk 11'in vazgeçilmezi oldu. Ligde 13 haftada ağları 8 kez sarsan Bekir Turaç, gol krallığı yarışında da ikinci sıraya yerleşti. Genç forvet 68 Aksaray Belediyespor maçının yanı sıra 3-2 kazanılan Arnavutköy Belediyespor randevusunda da attığı 2 golle takımını galibiyete taşımıştı.

(DHA)

Son Güncelleme: 05.12.2023 11:59
Anahtar Kelimeler:
Denizlispor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.