Trabzonspor’da Beşiktaş mesaisi sürdü

Trabzonspor, lige verilen milli arada Beşiktaş maçı hazırlıklarına devam etti.

07 Eylül 2023 Perşembe 14:40
Trabzonspor’da Beşiktaş mesaisi sürdü

Süper Lig’e verilen milli arada çalışmalarına devam eden Trabzonspor, ligin 5’inci haftasında Beşiktaş ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Nenad Bjelica yönetiminde saat 11.00’de idman yapan bordo mavililer, antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma çalışması yaptı. Pas çalışması ve aerobik çalışmayla devam eden antrenman, yarı alanda oyun çalışmasıyla tamamlandı.
 

Ülkelerinin milli takımlarında olan futbolcuların yer almadığı idmanda, sakatlıktan dönen ve idmanlara çıkmaya başlayan Trezeguet ile Fernandez de takımla birlikte çalıştı. Trabzonspor’un dün akşam kente getirdiği ve resmi sözleşmeyi henüz imzalamayan Batista Mendy idmanda yer almadı.
 

Trabzonspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını yarın saat 10.30’da yapacağı idmanla sürdürecek.

(DHA)

Son Güncelleme: 07.09.2023 15:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176