Bakan Özhaseki, Azerbaycanlı mevkidaşı Babayev ile görüştü

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, resmi temaslarını sürdürdüğü Bakü’de Azerbaycan Ekoloji ve Doğal Kaynaklar Bakanı Muhtar Babayev ile bir araya geldi.

15 Kasım 2023 Çarşamba 15:17
Bakan Özhaseki, Azerbaycanlı mevkidaşı Babayev ile görüştü

Bakan Özhaseki, görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Azerbaycan Ekoloji ve Doğal Kaynaklar Bakanı Sayın Muhtar Babayev ile heyetler arası bir toplantı gerçekleştirdik. AK Parti Genel Başkan Yardımcılarımız Fatma Betül Sayan Kaya, Çiğdem Karaaslan ve Bakanlık bürokratlarımızın da katıldığı toplantıda meteoroloji alanındaki çalışmalarımızı, ülkelerimiz arasında yürüttüğümüz projeleri istişare ettik. Kardeş ülkemiz Azerbaycan'la aramızdaki bilgi, birikim ve tecrübelerimizin paylaşımını; birbirimize verdiğimiz desteği kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

(DHA)

Son Güncelleme: 15.11.2023 15:38
Anahtar Kelimeler:
BaküMehmet özhaseki
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.