ICRC: Ölüm, yıkım ve yerinden edilme manzaraları sarsıcı

Gazze’deki hastaneleri ziyaret eden Uluslararası Kızılhaç Komitesi (ICRC) heyeti, ölüm, yıkım ve yerinden edilme manzaralarının sarsıcı olduğunu belirtti.

23 Ekim 2023 Pazartesi 12:11
ICRC: Ölüm, yıkım ve yerinden edilme manzaraları sarsıcı

Gazze’de Filistin Kızılayı’na ait Al Quds Hastanesi önünde açıklama yapan IRCR yetkilisi, “Uluslararası Kızılhaç Komitesi, Filistin Kızılayı Al Quds Hastanesi de dâhil olmak üzere Gazze şehrindeki hastanelere ziyaret gerçekleştirme imkanı buldu. Ölüm, yıkım ve yerinden edilme manzaraları sarsıcıdır. ICRC destek vermeye hazırdır ve Mısır üzerinden gelmeyi bekleyen sağlık ekiplerimiz ve kamyonlarımız var. Ancak bunu gerçekleştirmek, sivillerin korunmasını ve ihtiyaç duydukları yardımı almalarını sağlamak için erişim ve güvenliğe ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı. (DHA)

Anahtar Kelimeler:
SavaşYıkımölümICRC
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176