Karabağ’da yakıt deposunda patlama

Azerbaycan’ın Karabağ bölgesindeki Hankendi şehrinde dün yakıt deposunda patlama meydana geldi. Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı İdaresi, yaralılar için tıbbi bir ambulansın bölgeye gönderildiğini bildirdi. Patlamanın nedenine ilişkin bilgi paylaşılmadı.

26 Eylül 2023 Salı 11:06
Karabağ’da yakıt deposunda patlama

Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı İdaresi yaptığı açıklamada, "25 Eylül 2023'te Hankendi kenti yakınındaki bir akaryakıt istasyonunda patlama meydana geldi. Patlamada çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildirildi. Yaralılara yardım sağlamak amacıyla, ilk etapta 200 kişilik ilk yardım malzemeleri, eldivenler, farmasötik ürünler (spreyler, ağrı kesiciler, antibiyotikler vb.) içeren bir ambulans Ağdam-Askeran-Hankendi yolu üzerinden sevk edildi” denildi.

(DHA)

Son Güncelleme: 27.09.2023 00:36
Anahtar Kelimeler:
PatlamaKarabağAzerbaycan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.