19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Gençlik ve Spor Bayramının 103. yıldönümünü büyük bir coşku ile kutlamanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.

19 Mayıs 2022 Perşembe 09:17
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun'a çıkarak umutlarımızı canlandıran, kaderimizi değiştiren, yolumuzu aydınlatan bağımsızlık meşalesini yakmıştır.

Bugünün Atatürk tarafından geleceğimizin teminatı olan gençlere armağan edilmesi, kurulan Cumhuriyeti gençlere emanet etmesi de vatan sevgisinin ve fikir hürriyetinin en kıymetli sembolü olarak önem arz etmektedir.

Bizler de ülkemizin umudu ve göz bebeği olan gençlerimizin yanında olmaktan gurur duyuyor; geleceğe emin adımlarla yürürken tüm güçlüklere karşı gençlerimizin enerjisi, geniş ufku, bilgi birikimi ve idealleri ile bağımsızlık meşalesini başarılı bir şekilde taşıyacaklarına inanıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anarken, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum.

Yaşar Karadeniz

Manisa Valisi

Son Güncelleme: 19.05.2022 11:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.