Vali Karadeniz, TMO Ajans Müdürlüğü ile Beydere Tohum Sertifikasyon Test Müdürlüğü’nü Ziyaret Etti

Vali Yaşar Karadeniz, Toprak Mahsulleri Ofisi Ajans Müdürlüğü ile Beydere Tohum Sertifikasyon Test Müdürlüğü’nü ziyaret ederek faaliyetlerine ilişkin bilgi aldı.

16 Nisan 2022 Cumartesi 19:06
Vali Karadeniz, TMO Ajans Müdürlüğü ile Beydere Tohum Sertifikasyon Test Müdürlüğü’nü Ziyaret Etti

Vali Yaşar Karadeniz ilk olarak Toprak Mahsulleri Ofisi Ajans Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarette Kurum Müdürü Birol Güleç ve personeli tarafından karşılanan Vali Karadeniz, Toprak Mahsulleri Ofisi Ajans Müdürlüğü’nün çalışmaları ve faaliyetlerine ilişkin bilgi aldı.

Beydere Tohum Sertifikasyon Test Müdürlüğü’nü Ziyaret

Toprak Mahsulleri Ofisi Ajans Müdürlüğü ziyaret eden Vali Karadeniz, daha sonra Beydere Tohum Sertifikasyon Test Müdürlüğü’nü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kurum Müdürü Mustafa Deniz, üretim yapılan arazi ve yaptıkları tohum çalışmalara ilişkin Vali Karadeniz’e bilgi verdi. Vali Karadeniz, geleceğin tarımı için tohumların korunmasının ve bu konuda yapılan çalışmaların önemli olduğunu belirterek Kurum Müdürü Deniz ve personeline çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.