Uyuşturucu alışverişine suçüstü: 2 tutuklama

Adana'da, takibe alınan uyuşturucu satıcısı Cemil Ö. (39) ile evine gelen Ömer Cem Ç. (36) ve Betül Ö. (20), alışveriş sırasında suçüstü yakalandı.

02 Ekim 2023 Pazartesi 10:06
Uyuşturucu alışverişine suçüstü: 2 tutuklama

Aramalarda çeşitli uyuşturucular ele geçirilirken, Cemil Ö. ile Ömer Cem Ç. tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, şüpheli Cemil Ö.'nün, Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi'nde uyuşturucu sattığı bilgisine ulaştı. Teknik ve fiziki takip başlatan ekip, otomobille Cemil Ö.'nün yanına gelen Ömer Cem Ç. ile Betül Ö.'nün eve girdiğini tespit etti. Ekipler, uyuşturucu ticareti sırasında şüphelilere suçüstü yaptı. Operasyonda, 3 şüpheli gözaltına alındı. Evde ve şüphelilerin otomobilindeki aramalarda 22,17 gram eroin, 14,66 gram metamfetamin, 4,59 gram esrar, 6 uyuşturucu hap, 1,54 gram kokain, 1,41 gram bonzai, 3 hassas terazi, 5 ruhsatsız tabanca ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 7 bin 440 TL ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Cemil Ö. ile Ömer Cem Ç. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı, Betül Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (DHA)

Son Güncelleme: 02.10.2023 10:59
Anahtar Kelimeler:
EmniyetNarkotikAdana
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.