Tatlıses'in kızı şarkıyı Hadise'ye kaptırdı!

İbrahim Tatlıses'in şarkıcı kızı Dilan Çıtak, şubat ayında çıkaracağı albümünün çıkış şarkısını 20.000 TL fark ile Hadise'ye kaptırdı.

10 Ocak 2023 Salı 13:29
Tatlıses'in kızı şarkıyı Hadise'ye kaptırdı!

Yeni yıl gecesinde babası İbrahim Tatlıses’in programına konuk olan ve şarkılarının yanı sıra danslarıyla da dikkatleri üzerine çeken Dilan Çıtak, geçtiğimiz günlerde yeni şarkı hazırlığı içerisinde olduğunu belirtmişti. Hürriyet'in haberine göre; Çıtak, son aldığı haberle şarkısını 20 bin TL fark ile kaybettiğini öğrendi.

Bu duruma sinirlenen 33 şarkıcı sosyal medyada yaptığı paylaşımda "Şubat ayında çıkarmak için hazırladığımız parça son dakika 20 bin TL fark ile Hadise’ye verildi. Yönetimi beceremeyen bir aracı sebebi ile. Her şarkıcıya ayrı fiyat ile gönderildiğini bilmiyorduk maalesef. Olsun en azından taş gibi ses okuyacak biz de son ses dinleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
HadiseDilan çıtak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.